Cautare

6823 de rezultate pentru "numar de telefon international" (3.03 secunde)
Dorinta UNIQA Asigurari pentru editia 2015 a Maratonului Bucuresti este cresterea numarului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucuresteni sa iasa pe strazi si sa ii incurajeze pe alergatori.
Victor Ponta cere suspendarea aplicarii tratatului international ACTA si pornirea unei dezbateri publice Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut Guvernului sa explice de ce a semnat ACTA (Anti Counterfeiting Trade Agremeent), tratatul international care ar putea reduce din libertatile internautilor, fara o dezbatere publica.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informeaza: ... Zorii Dreptatii a facut ravagii in box-office-ul international. Dupa primul weekend de rulare, la nivel international, incasarile filmului se ridica deja la suma de 424 milioane $.
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Primul weekend al celei de-a douasprezecea editii ale Festivalului International de Film de Animatie Anim'est aduce doua dintre cele mai iubite evenimente din agenda festivalului, adresate publicului adult amator de senzatii tari si lipsit de inhibitii:
A douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Centrul de Excelenta in Urbanism "Ion Mincu" isi propune sa promoveze pe plan international planificarea urbana de excelenta din Romania si sa se impuna ca un hub pentru zona Europei Centrale si de Est. La eveniment au participat si Mircea si Mihaela Geoana, de profesie arhitect.
Comitet de urgenta pentru virusul Zika (Autoare:
La finalul lunii noiembrie 2016, a avut loc la Bucuresti simpozionul cu tema De la simptom la boala organizat de Vedra International Romania sub egida Vedra Balkanik Forum.
Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. ... Mai tarziu, in Anglia anilor 1800, a fost mentionata Duminica mamei, serbata in a patra duminica de la inceperea Postului Pastelui.
Proiectul strategiei de securitate nationala a Romaniei, facut public de presedinte, nu contine revelatii fata de un document similar, care circula cu cateva luni in urma fara gir sau aprobare oficiala.
Diana Matei, solista ansamblului Profesionist al Armatei si a tarafului Cleante, este absolventa de Conservator, studenta la UNATC - anul 2, la Doctorat anul 2 la Conservator.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com